900.00 Lei PROFESIONAL ACADEMY-CURS BUCATAR Cluj-Napoca

Mark as spam misclassified duplicated expired offensive

Servicii, afaceri, echipamente firme Published date: Iulie 9, 2018
  • Ţara: Romania
  • Judeţ: Cluj
  • Oraş: Cluj-Napoca
  • Cartier: Piata Garii
  • Adresă: Piata Garii Nr4-5

Urmand cursul de bucatar la Profesional Academy aveti oportunitatea de a obtine o calificare recunoscuta la nivel national si international. Astfel veti avea posibilitatea de a putea lucra oriunde in lume in urma traducerii, legalizarii si apostilarii cu apostila de la Haga a certificatului de calificare obtinut dupa absolvire!

Aceasta meserie veche de mii de ani este plina de satisfactii profesionale si financiare, dar pentru a profesa trebuie sa fiti calificat. Profesional Academy vine in sprijinul dumneavoastra oferindu-va acest curs la cel mai accesibil tarif din Romania!

DESCRIEREA OCUPATIEI:
Bucatarul realizeaza preparate culinare dupa diferite retete care sa satisfaca exigentele consumatorilor. in acest scop, el se ocupa de pregatirea produselor alimentare pentru gatit. Masoara cantitatile necesare, le amesteca progresiv conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert. Dupa ce preparatele culinare au fost pregatite, urmeaza impartirea lor in portii.

Un bucatar utilizeaza in activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini cu ajutorul carora transforma alimentele in preparate culinare. Ca unelte si masini utilizate mai frecvent pot fi enumerate: cutite, satar, robot de bucatarie, masini de curatat si de taiat zarzavat, masini de tocat, masini de amestecat, friteuza, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice.

Ce se invata la acest curs:
comunicarea la locul de munca
desfasurarea muncii in echipa
aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca
intocmirea documentelor specifice
asiguraea conditiilor igienico-sanitare
prevenirea poluarii mediului
organizarea cadrului general de deschidere si de inchidere a activitatii
realizarea actiunilor de supervizare si de control
pregatirea antreurilor calde si reci
pregatirea fripturilor
pregatirea gustarilor calde si reci
pregatirea mancarurilor din carne
pregatirea mancarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase
pregatirea preparatelor lichide
prepararea dulciurilor (deserturilor)
prepararea fondurilor glace
prepararea mancarurilor din peste si fructe de mare
realizarea aluaturilor de baza
realizarea salatelor
realizarea sosurilor


Telefon: 0751552156

Contactează vânzătorul

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Comentarii

    Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)