1400.00 Lei PROFESIONAL ACADEMY-CURS CONTABIL Cluj-Napoca

Mark as spam misclassified duplicated expired offensive

Servicii, afaceri, echipamente firme Published date: Iulie 9, 2018 Modified date: Iulie 9, 2018
 • Ţara: Romania
 • Judeţ: Cluj
 • Oraş: Cluj-Napoca
 • Cartier: Piata Garii
 • Adresă: Piata Garii Nr4-5

Curs de contabilitate! Util tuturor!

Calificarile si cursurile multiple in zilele noastre sunt o necesitate.
Chiar daca esti absolvent de studii superioare, o calificare, un curs in plus nu iti strica niciodata la CV. Plecand de la aceasta premisa, este bine sa te gandesti cat de util este un curs de contabilitate.

Cursul de contabilitate primara este cursul care iti aduce cunostinte esentiale de educatie financiara, te ajuta sa tii o evidenta a intrarilor si iesirilor dintr-o societate comerciala si te ajuta sa stii contabilitate.Un curs de contabilitate este o alegere excelenta in orice domeniu ai activa si este un „must have” in cariera oricarei persoane care aspira la munca in cadrul unor companii sau societati comerciale.

Profesional Academy iti ofera cursul de contabilitate primara si mai mult de atat.
Acest curs este util si il poti parcurge in cateva luni, iar la sfarsit vei stii contabilitate primara si de gestiune computerizata in cel mai utilizat program contabil „SAGA”.

De ce acest curs de contabilitate ?
Cursul de contabilitate te invata cum sa intocmesti si inregistrezi documentele primare intr-un program de gestiune dar si ce fel de circuit parcurge fiecare.

Ce inveti la cursul de contabilitate?
Factura. Ce este factura si rolul ei. Cum se pot face facturi pentru diverse pentru prestari servicii, intrari sau iesiri dar si cum se face o stornare de factura.
Nota de receptie. Ce inseamna si ce rol are nota de receptie. Aceasta este importanta cand vine vorba de receptia bunurilor intr-o firma, iar daca este intocmita eronat poate avea efecte negative asupra gestiunii societatii.
Importanta actului de insotire a marfii pentru etapa de transport marfa din societate.
Bonurile, facturile si actul de insotire a marfii sunt actele cele mai importante dintr-o firma pentru dovedirea proveinentei acesteia si inregistrarea in contabilitate.

Contabilitatea inseamna documente primare (facturi, note de receptie, bonuri, avize, dispozitii de plata, deconturi de cheltuieli, etc) dar si depuneri si extrageri de numerar din banca, ordine de plata, corectare ,arhivare, reconstituire de documente etc.

Contabilitatea este importanta atat pentru PFA, SRL, II, IF sau orice forma juridica.


Telefon: 0751552156

Contactează vânzătorul

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Comentarii

  Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)